Cati bani se mai castiga din videochat?

Videochat-ul pare sa fie solutia ideala pentru o multime dintre romancele care au ce arata si s-au saturat de job-uri la care castiga salariul minim pe economie.

Mirajul dolarilor castigati cu usurinta, de ordinal sutelor sau chiar miilor intr-o luna, a incitat si incita imaginatia fetelor noastre de mai bine de 15 ani incoace.

Este foarte adevarat ca prin 2000-2005 banii din sexul online se faceau cu mult mai multa usurinta, numarul fetelor care indrazneau sa presteze in fata monitorului era mult mai mic, iar clientii/userii dispusi sa cheltuie mii de euro pe luna pentru a face sex virtual mult mai mare. Intre timp, internetul a evoluat de la stadiul in care pentru a vedea o femeie goala online trebuia sa dai nenumarate click-uri pe pagini pline de malware si virusuri, la stadiul in care filmele porno si pozele nud sunt accesibile oricui fara nici o bataie de cap.

In plus, concurenta intre site-urile de videochat s-a ascutit, au aparut jucatori noi, a aparut concurenta modelelor din Rusia si Ucraina care nu au nici o reticenta in a-si arata nuditatea pe gratis, astfel ca pentru un model de videochat a devenit din ce in ce mai dificil sa faca banii pe care ii viseaza.

Site-uri ca bongacam sau cam4free permit oricarui utilizator sa vizioneze camerele modelelor online, astfel incat nu trebuie sa mai platesti pentru a vedea un model de videochat nud, sau chiar masturbandu-se.

Revenind la intrebarea din titlu, raspunsul este intre 300 si cateva mii de dolari americani pe luna, totusi modelele care trec de mia de dolari, au experienta, au rabdare sa munceasca 8 ore pe zi si au talent in a interactiona cu userii, pentru ca nu mai este suficient doar sa arati bine, trebuie sa fii si comunicativa, prietenoasa, deschisa.

Asadar, videochatul este inca o solutie pentru tinere vorbitoare de limba engleza, dezinhibate si sociabile, dar castigurile nu sunt miraculoase si este nevoie de multa munca si rabdare.

Spor la treaba!

fete la videochat

 

 

No Replies to "Cati bani se mai castiga din videochat?"