Care este marimea penisului la romani?

Se pare ca raspunsul la aceasta intrebare este destul de incert, studii reale nefiind facute pe acest subiect in Romania.
Un raspuns coerent l-a incercat sexologul Cristian Decea, care intr-un interviu in Adevarul si-a exprimat parerea ca lungimea penisului la romani ar fi undeva intre 14 si 16 cm. Sexologul se ocupa in particular de problemele erectile la barbati si spune ca masculii care ii trec pragul cabinetului vor sa aiba un penis mai mare pentru a-si satisface partenerele mai tinere. Masculii in cauza sunt de regula barbati intre 40-50 de ani care si-au tras gagici cu mult mai tinere.
Tot de la el aflam ca singura metoda eficienta de marire a penisului este cea chirurgicala, celelalte metode fiind frectie la picior de lemn. De asemenea aflam si ca mitul ca un nas sau un picior mare inseamna si un penis mare este neadavarata.
Apropos de intrebarea daca marimea conteaza, medicul spune ca depinde de marimea penisului partenerului/partenerilor cu care gagica si-a inceput viata sexuala. Daca primii ei barbati au avut pula mare, este improbabil sa mai fie satisfacuta ulterior de unul cu pula de 12 cm.
Asadar, da, marimea cam conteaza…

271647-pants

No Replies to "Care este marimea penisului la romani?"